Уникален или универсален уеб дизайн да изберете за вашия сайт?

Вечната дилема между универсално и уникално срещаме и тук – при уеб дизайна.

Със сигурност сте попадали на редица уеб дизайни (прочети още), които са ви хващали окото за кратко, но не са ви привлекли вниманието, за да останете за по-дълго в даден сайт. И това е разбираемо предвид колко малък и довършителен сегмент е web design частта като единица от цялостната изработка на един сайт.

Къде е проблемът?
Можем да твърдим, че е комплексно. И навярно вина имат и уеб дизайнът, и подборът на функционалност на един сайт, за да не успяват заедно да задържат потребителите за по-дълго. Ако не искате и вашия уеб сайт да отблъсква вместо да привлича – доверете се на фирма професионалист в изработката на уеб сайтове.

Уникален или универсален уеб дизайн да изберете за вашия сайт?

Ние ви препоръчваме Уеббилд България ООД на чийто онлайн адрес – Webbuild.bg ще откриете не само информация за услугите им, но още и полезни параграфи за това какъв уеб дизайн да изберете за вашия сайт. Ако се върнем към полемиката „универсално-уникално“ ще видите, че по-голяма част от уеб дизайните, избрани за различни страници в интернет, са твърде сходни, което прави трудно за потребителя да се ориентира какво къде е преглеждал. На вас със сигурност ще ви е нужен уникален уеб дизайн в съчетание с добра функционалност, за да може да изплувате над блатото от еднакви визии.

Webbuild.bg може да ви даде и двете. При подбора на дизайн те се ръководят главно от предпочитанията на клиента. Функционалността на сайта се избира в зависимост от дейността ви, така че да бъде максимално удобна за клиентите и посетителите ви. Управлението на сайта ви ще извършвате чрез CMS система (административен панел). Ако вече сте заинтригувани – то побързайте да ги посетите на адреса им в интернет и да научите още – още сега.