Къде можем да се изненадаме с любопитни калъфи за iphone 5?

Имате ли нужда от нещо специално, което да ви радва и едновременно с това да има полезно действие?

Ако и вие търсите добрата комбинация от двете и се радвате на интересните хрумвания, то можете да намерите много добри идеи, по отношение на вашия телефон. Къде можем да се изненадаме с любопитни калъфи за iphone 5 с gabri-design.com? В gabri-design.com, можете да видите не само интересни предложения, но и качествена изработка на дървени калъфи, които са внос от Германия. Благодарение на специална технология, те са изработени фино и прецизно, така че да паснат идеално. Могат да се изберат варианти от дъб или от бук, както и от ясен, както и да бъдат в различни цветове, според предложените- червено или синьо или кафяво.
Къде можем да се изненадаме с любопитни калъфи за iphone 5
Всеки калъф е снабден с велурена облицовка от вътрешната страна, което дава мекота за самия апарат и придава допълнителна изисканост. Предлаганите калъфи за iphone 5, могат да бъдат съставени от две части, както можете да видите в каталога, както и от една цяла част. Според това, което би било най-удобно за вас, можете да изберете какъв точно да бъде вашия вариант. Покритието от еко лак отгоре, спомага за запазване на цветовете да не избледнеят и създава още една защитна обвивка, която предпазва от напукване или надраскване. Да си подарите нещо толкова фино и здраво едновременно с това, е удоволствие, което можете да споделите и с някой друг. Ако решите да направите подарък за някой, който има такъв мобилен апарат, можете да изберете не само калъфи за iphone 5, но и за останалите модели.

Например за iphone 7, се предлагат и арт калъфи, които са ръчно рисувани и са уникални по рода си. Както можете да разгледате и в предлаганите варианти в каталога, това са произведения на изкуството с форми и цветове, чудесно вписващите в темата за природата, какъвто е и материалът на калъфите. Имате възможности за прилагане на някакъв текст по ваш избор, който да бъде гравиран към калъфа. Това може да бъде чудесен подарък за различни поводи, като рожден ден или важно събитие, който можете да уважите по подобаващ начин. Изберете сами.