Как да изберете разпределително ел табло за апартамента?

Навярно за някои от вас, които не се интересуват от електрическата система в апартамента си – ел таблото е просто поредното полезно приспособление за овладяване на тока и неговото разпределение.

Рано или късно обаче се налага подмяна на ел таблата особено, ако те са стари и не могат да вършат добре работата си. Именно в тази връзка – следващите изречения сме посветили на това да ви разкажем как най-добре да изберете електрическо разпределително табло за апартамента, в който живеете.

Ел таблата са едни от основните елементи на електрическата инсталация във всеки дом. Те обаче се избират, когато всичко е планирано. Да речем предстои ви да изграждате електрическа инсталация в нов апартамент. При такива обстоятелства е добре да помислите колко вида консуматори на ток ще имате в отделните стаи. Такива могат да бъдат уредите в кухнята, хола, банята – дори и в спалнята. На база това се избират не само контактите и тяхното разположение, но и надеждните ел табла от stoka.bg.

Как да изберете разпределително ел табло за апартамента?

Всяко електрическо разпределително табло за апартамент има различен брой токови кръгове, а всеки кръг отговаря на различни консуматори, свързани с кабел към един предпазител. В този ред на мисли, когато сте планирали да имате определен брой консуматори на ток в жилището си – избирате и подходящо ел табло, което да може да ги покрие всички.

От виртуалния магазин на stoka.bg са запознати с различните нужди на клиентите, затова ви предлагат избор не само откъм видове монтаж на ел таблата (външен и вграден), но също и по отношение на кръговете – от 1 до 32. Бихте могли да се консултирате също и с продавачите в магазина чрез формата им за контакт, ако имате нужда от повече разяснения относно някои видове ел табла. Поръчката от виртуалния магазин става бързо, а доставката в рамките на един работен ден. Не пропускайте да ги посетите – магазин Stoka те ви очакват.